Charles en Ann-Louise

Over ons

"We kiezen resoluut voor (h)eerlijke specialiteiten, rechtstreeks van bij de boer."

Enkele jaren geleden zegde Ann-Louise haar job in de audiologie vaarwel om de liefde voor smaken en voeding te volgen en haar dromen waar te maken in ‘De Smaak van Kaas’.

Ann-Louise: “Ik had het ongelooflijke geluk dat ik plots mijn ‘droomwinkel’ kon overnemen en zo mijn passie ten volle kon ontplooien. Ik verdiepte mij in de kazen en het koken en leerde enorm veel bij van Ine, die De Smaak van Kaas had opgestart.
Ik vind het heerlijk om nieuwe gerechten, frisse combinaties uit te proberen en te zoeken hoe ik de mensen culinair kan verrassen. De mogelijkheden met kaas zijn eindeloos, zoveel smaken, zoveel texturen, en net die variatie maakt het voor mij zo boeiend.”

Ondertussen voelt Ann-Louise zich in De Smaak van Kaas als een vis in het water. Met een klein en hecht team bedient ze elke klant met de glimlach. Bovendien maakt ze bewust de keuze voor authentieke, kwaliteitsvolle producten.

“In De Smaak van Kaas zal je geen kazen uit massaproductie vinden. We kiezen resoluut voor heerlijke specialiteiten die rechtstreeks van bij de boer komen, gemaakt met liefde voor het vak en met pure, kwalitatieve ingrediënten. We gaan naar de vroegmarkt in Rungis om nieuwe mensen en smaken te leren kennen. We maken zelf de selectie van onze leveranciers en hebben met elk van hen een goede band.”

Oog voor detail, zin voor fijne smaak en een perfecte afwerking lopen als een rode draad doorheen alles wat in De Smaak van Kaas over de toonbank gaat.

“Geen moeite is ons teveel om u op uw wenken te bedienen! We helpen u graag de juiste keuze te maken uit ons rijk assortiment kazen en andere delicatessen en houden steeds rekening met allergieën of intolerantie.”

team
team
team